co to jest BOBOWINA?

Co to jest bobowina?

PRZEZNACZENIE:  Wyśmienity, roślinny i wysokobiałkowy składnik dań. Doskonale sprawdzi się w sosach, na pizzy, w zapiekankach, tortilli, tacos, w daniach z makaronem, ryżem, kaszą, ziemniakami i innych. Wspaniały dodatek do kanapek i sałatek. Najlepiej smakuje na ciepło, podgrzany lub podsmażony krótko na bardzo gorącej patelni, w piekarniku lub w sosie. Jest otoczony w oleju rzepakowym, więc nie trzeba dodawać tłuszczu do smażenia. Produkt poddany obróbce cieplnej, można spożywać również na zimno.

 

BOBOWINA to wyśmienity, roślinny zamiennik mięsa i wysokobiałkowy składnik dań. Zawiera w składzie tylko wodę, bób, białko grochu, olej rzepakowy i przyprawy.
 

Żadnych sztucznych dodatków, soi ani zbóż. Doskonale sprawdzi się w sosach, na pizzy, w zapiekankach, tortilli , tacos , w daniach z makaronem, ryżem, kaszą, ziemniakami i innych. 

Wspaniały dodatek do kanapek i sałatek. Najlepiej smakuje na ciepło, ale w procesie produkcji została poddana obróbce cieplnej, więc można ją spożywać również na zimno.

Dlaczego bobowina?

BO jest pyszne 
BO jest roślinne 
BO jest pełne białka 
BO to właśnie BOBOWINA

100% roślinne | bez sztucznych dodatków | bez glutenu | dużo białka
PRZECHOWYWANIE: w lodówce od +2 do +8 st C, spożyć w ciągu 2 dni od otwarcia. Produkt można mrozić.